Премини към началната страница

Успешна търговия на топ платформата за машини, специални превозни средства и услуги

Machinerypark представлява водещ онлайн портал за международна търговия с употребявани и нови машини, специални превозни средства и промишлени инсталации. Търговци, производители и доставчици на услуги се доверяват на нашата платформа още от 2003 г. насам.

Независимо дали желаете да продавате, давате под наем или предлагате услуги:
Machinerypark винаги е първият адрес за успешни контакти с потенциални клиенти.
Вашите обяви се представят в цял свят в атрактивна рамка.

От особено значение за нас са индивидуалните консултации и компетентното обслужване – възползвайте се от нашия опит!

Обяви за продажби

Тук можете да предлагате машини, специални превозни средства и промишлени инсталации в цял свят, както и да се възползвате неограничено от услугите на Machinerypark – при това безплатно през първите два месеца!

Повече информация

Обяви за даване под наем

Ако желаете да дадете под наем машина или специално превозно средство: Вашата обява за даване под наем в Machinerypark бързо ще привлече вниманието на потенциални клиенти от вашия регион – включително всички съществени данни относно модел, цена и местоположение. Можете да се възползвате от тази услуга безплатно в продължение на два месеца!

Повече информация

Безплатно търсене

Желаете да закупите или наемете машина, но не намирате това, което търсите? Просто подайте безплатна обява за търсене в нашия портал! Като регистрирани потребители можете да въведете вашата обява за търсене на машина целенасочено според съответната категория и да я представите на многобройните продавачи в Machinerypark.

Повече информация

Рекламни банери

Вашето предложение е център на вниманието: С рекламни банери в Machinerypark вашата фирма или марка привлича внимание от цял свят.

Повече информация