Премини към началната страница

Machinerypark.bg
Растеж въз основа на доверие – от повече от 10 години насам

Machinerypark принадлежи към водещите онлайн портали за международна търговия със строителни машини. Търговци, производители и строителни фирми се доверяват на нашата платформа още от 2003 г. насам. Междувременно нашата база данни включва над 50 000 предложения от сферата на продажбата и даването под наем на строителни машини, промишлени инсталации и специални превозни средства на най-различни марки.

От самото начало залагаме на широкообхватна дейност на надрегионално равнище – по този начин осигурихме също и при "exotischen" машините достатъчно предлагане и търсене и в крайна сметка оптимален коефициент на попаденията.

При това основният приоритет на нашето предприятие са дългосрочната лоялност и удовлетвореност на клиентите: Продавачите ни се доверяват преди всичко благодарение на възможността да изпробват нашата платформа без какъвто и да било риск и да публикуват безплатно обяви в продължение на два месеца. Освен това рекламодателите и клиентите ценят първокласното индивидуално обслужване от нашия екип.

Ако търсите дадена машина, в Machinerypark ще намeрите оптималните предпоставки: в случай че желаният продукт не е на разположение веднага, можете по всяко време да подадете безплатна обява за търсене.

През годините Machinerypark се разраства непрекъснато и трайно. "Но много по-важен е фактът", казва основателят на фирмата и управител на PM Portal GmbH Андреас Манхарт, "че си изработихме и гарантирахме добър имидж в бранша и в крайна сметка си осигурихме „ниша“ в сянката на големите портали за превозни средства. Ние не целим бързи сделки, а солидни търговски отношения с клиентите и убедителни резултати."

Фактите потвърждават, че нашата концепция се приема добре на пазара: Броят на нашите лоялни клиенти нараства постоянно и обхватът на дейността ни се разширява съответно. Така Machinerypark достига целевата група – и това го прави предпочитан партньор при рекламодателите за банери и др.